Over AG Connect Intelligence

De AG Connect Intelligence Database biedt elke dag de meest relevante, betrouwbare en actuele vakkennis voor IT-professionals en IT-managers.

In AG Connect zijn de krachten van de vakbladen AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie gebundeld. De onafhankelijke redactie schrijft dagelijks over ‘the amazing world of IT’. Binnen de Intelligence Database biedt de redactie extra verdieping in de vorm van cases, onderzoeken, modellen, checklists en (inter)nationale studies. De onderwerpen zijn ingedeeld in analyse, marktontwikkeling, advies, onderzoek, expert, archief informatie. Alle denkbare IT-onderwerpen kunnen aan bod komen, zoals security, cloud, business intelligence, outsourcing, IT-recht, etc.

Archief Informatie

In AG Connect Intelligence Database is het complete archief van het vakblad Informatie terug te vinden.

Toegang tot AG Connect Intelligence

AG Connect Intelligence is onderdeel van het Connect Tb abonnement. Dit abonnement biedt toegang tot alle content van AG Connect inclusief de Intelligence database en je krijgt 10x per jaar het magazine toegestuurd. Het is niet mogelijk een los abonnement af te sluiten voor AG Connect Intelligence. Leden van SAI en KNVI hebben toegang via hun lidmaatschap.

 

Kies voor het Connect TB abonnement